BookTubeAThon Day 5

Днес прочетох две книги и съм много доволна от себе си, след като три дена не успях да завърша нито една и съм доста разочарована. Сега ще започна "Клубът на мъртвите" от Шарлейн Харис, от която ми остават 200 страници и ще успея да я завърша тази нощ. Ако успея да я прочета, ще ми останат още три книги, които трябва да прочета за два дена, така че може и да успея да прочета и трите. Вече съм прочела около 70 страници от "Един изстрел" на Лий Чайлд. 

Днес прочетох "Сянка и кост" от Лий Бардуго, която ми хареса адски много и скоро ще напиша ревю и "Момиче за сто долара" от Робърт Паркър, която прочетох вместо "Кървава луна" от Бенджамин Пърси.


Ако и вие сте се включили в BookTubeAThon-а ще се радвам да чуя как върви вашата седмица.


2 коментара:

Yoana Shomova каза...

Седмицата ми върви ужасно, преди малко привърших третата си книга. както и да е - както теб още няколко буук блогърки избраха "Сянка и кост" за някое от предизвикателствата, а аз не мога да съм по-щастлива, защото е една от любимите ми книги. Радвам се, че ти е харесала с:

Eva Koycheva каза...

Първо, трябва да знаеш, че обичам Дейли ъпдейтите ти.
Аз пък напредваме с книгите - остана ми половината от последната. И планирам да продължа с четенето.
Много съм мотивирана да прочета "Сянка и кост", фендъмът става все по-голям. Но... имам само втората книга от поредицата :D Това правят с мен намаленията на книги...

Публикуване на коментар


up