Pressure To Read Marathon

Разбрах за този маратон от блога на Ева. След като се провалих с BookTubeAThon, реших да се включа в друг маратон, който започва днес. Провежда се от 10 до 13 август. За четирите дни трябва да се прочетат четири книги. Маратонът е само няколко дена и съм твърдо решена този път да прочета книгите си. Отново има предизвикателства.

1. Прочети книга, която имаш повече от година.
За това предизвикателство ще прочета "Кръстопът" от Али Конди. Бях писала преди, че не харесвам поредицата, но нямам друга книга, която да стои повече от година непрочетена.

2. Прочети книга, която имаш в GoodReads повече от година.
Ще прочета "Декстър в мрака" от Джеф Линдзи. Много искам да прочета книгата, но не знам защо винаги си решавам, че ще чета нещо друго.

3. Прочети последната книга, която купи.
"Кървава луна" от Бенджамин Пърси. Включвам тази книга във втори маратон и се надявам този път да я прочета, защото колкото и да ми е безинтересна през по-голямата част от времето, все пак искам да разбера какво ще се случи с героите.

4. Прочети най-новата издадена книга, която имаш.
Понеже всички наскоро издадени книги, които имам са прочетени, ще прочета "Мъртви за света" от Шарлейн Харис, просто защото искам да прочета книгата.


Ако и вие решите да се включите в маратона, ще се радвам да споделите в коментарите.

0 коментара:

Публикуване на коментар


up