BookTube-a-Thon 2016 TBR
Тази година отново ще взема участие в BookTube-a-Thon. Това е маратон, организиран от Ариел Бисет. Той продължава седем дни и целта е всеки ден да се прочита по една книга. Ако искате да разберете повече за маратона вижте канала в YouTube. Маратонът ще се проведе от 18 до 24 юли.
Миналата година също се включих в маратона и прочетох пет книги за седем дена. Развълнувана съм и чакам маратона да започне, за да мога да прочета книгите, които съм си избрала за него. Не мисля, че ще успея да прочета седем книги, но ще е забавно поне да опитам.
Тази година отново има предизвикателства за всеки ден. Аз няма да изпълня всички, защото за някои просто не успях да си избера подходяща книга. Ето ги и тях:


1. Прочети книга с жълто на корицата:
Избрах си да прочета "Златен син" от Пиърс Браун. Скоро прочетох първата книга - "Червен изгрев" и очаквам продължението да е също толкова хубаво.

2. Прочети книга само след залез:
Ще прочета "Тя отказва да умре" от Саймън Кърник. Книгата трябва да се чете само през нощта, което определено скъсява времето за четене, но за мен през нощта четенето е най-приятно.

3. Прочети книга, която си открил чрез booktube:
За това предизвикателство си избрах "През вселената" от Бет Ревис.

4. Прочети книга от любим автор:
Наскоро се сдобих с "Dexter's Final Cut" от Джеф Линдзи и просто нямам търпение да я почна, а и сериала е сред любимите ми.

5. Прочети книга по-стара от теб: 
За това предизвикателство не успях да си избера книга и този ден ще чета "Half Bad" от Сали Грийн. От много време искам да я прочета, но така и не стигам до книгата и сега ми се отдава този шанс.

6. Прочети и гледай адаптация на филм по книга: 
И това предизвикателство няма да изпълня, но ще чета "Призоваването" от Кели Армстронг.

7. Прочети 7 книги:
През последния ден от маратона ще чета "По-добре късно, отколкото никога" от Мерилин Кей.


Напоследък нямам много време за четене и през последните няколко месеца почти не съм чела, а книгите ми липсват и се надявам с този маратон да успея да почета малко повече.

0 коментара:

Публикуване на коментар


up